TARIEVEN HONDENUITLAATSERVICE PANDORA

TARIEVEN ABONNEMENT

Aantal dagen per week Kosten voor 1 hond per maand Kosten voor 2 honden per maand
1 vaste dag per week € 60,- € 110,-
2 vaste dagen per week € 120,- € 225,-
3 vaste dagen per week € 175,- € 325-
4 vaste dagen per week € 225,- € 415,-
5 vaste dagen per week € 270,- € 500,-

TARIEVEN STRIPPENKAART

5 strippen € 75,-
10 strippen € 135-

Abonnement, hoe werkt het?

Als je kiest voor een abonnement, dan ‘koop’ je een vaste dag in de uitlaat. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een plekje voor je hond op de dag die je koopt. Je betaalt een vast bedrag per maand en hebt dus geen wisselende kosten. Vakanties worden minimaal 2 weken van te voren kenbaar gemaakt.

Hoe zit het met afzeggen?

Mocht het voorkomen dat je hond een dag niet mee hoeft met de uitlaat, dan kun je in de zelfde kalendermaand de wandeling inhalen op basis van beschikbaarheid. Mocht het zijn dat de wandeling niet word ingehaald, dan komt deze te vervallen.

En bij loopsheid of langdurige ziekte?

In dit soort gevallen kan het abonnement gestopt worden. Let op, hiermee komt de plek wel vrij voor andere honden en kan het zijn dat er bij het herstarten geen plek meer is! Wil je graag je vaste plek behouden, dan vraag ik 50% reserveringskosten van het abonnement. Bij langdurige ziekte van de hond, gaan we met elkaar in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat als de hond niet meer mee hoeft met de uitlaat?

Bij abonnementen heb je een opzegtermijn van 1 maand. In het geval een dier overlijd is deze opzegtermijn uiteraard niet van toepassing/

Wat is het verschil tussen een abonnement en een rittenkaart?

Met een abonnement bent u altijd zeker van uw plek in de uitlaat. Met rittenkaarten is het altijd op basis van beschikbaarheid.