Konijnenopvang aan huis

Hoe werkt het?

Heb je interesse in onze konijnenopvang bij ons thuis vul dan het contactformulier op de site in. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een bel afspraak. Voor jou als eigenaar is er dan ook de tijd om in alle rust alle vragen die je wilt stellen te kunnen stellen. Daar nemen we ook echt de tijd voor want je wil tenslotte weten wie, waar en hoe er voor je lieverd wordt gezorgd. Dat snappen we helemaal, wij zouden ook niet voor minder dan het allerbeste gaan voor onze dieren!

Als je besloten hebt om van onze diensten gebruik te maken, vragen we je om het reserveringsformulier in te vullen en toe te sturen. Pas als er een bevestiging van onze kant is verstuurd, is de reservering definitief. Op dat moment gelden ook onze algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor een knaagdieropvang?

Hoe fijn is het als iemand met ervaring op je dieren wil en kan passen als je op vakantie gaat. Misschien een andere reden is, waardoor je tijdelijk even niet voor je dieren kan zorgen, ook dan staan we voor je klaar.

Betrouwbaar, vertrouwd en betaalbaar

De tarieven zijn inclusief dagelijks vers water, hooi, zaagsel en 2 keer per dag een portie verse groente.
Meerdere keren per week worden de natte plekken uit het verblijf gehaald en/of helemaal schoongemaakt.

Tegen een kleine meerprijs verzorgen wij het voer en knabbels voor je kleine viervoeter.

Binnen- en buitenopvang

Voor de opvang binnen vragen we wel of je je eigen hok wil meenemen.
Voor buitenopvang is een eigen hok fijn voor de nacht en overdag kunnen ze dan lekker buiten in de grote ren lopen.

Schoonmaak

Elk verblijf wordt in ieder geval twee keer per week schoongemaakt. Dagelijks wordt er vers hooi en water verstrekt en krijgen ze brokjes en groente (dit uiteraard in overleg).

Stress en medicatie

Door de stress van een verhuizing kan het wel eens voorkomen dat een konijn niet of nauwelijks wil eten. In dat geval zal ik je konijn eventueel gaan dwangvoeren zodat je konijn wel alle vitaminen en mineralen binnen krijgt die hij/zij nodig heeft. Er kan ook een andere oorzaak voor zijn als een konijn opeens niet wil eten, door de stress kan dit naar boven komen.

Contact

Natuurlijk houden wij je via whatsapp regelmatig op de hoogte hoe het gaat met je lieverd en krijg je tussendoor een  korte update inclusief foto’s en filmpjes.

Wij zijn 7 dagen in de week en tijdens alle feestdagen en schoolvakanties beschikbaar.

Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.