Kattenopvang aan huis

Hoe werkt het?

Heb je interesse in onze kattenopvang aan huis vul dan het contactformulier op de site in. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een eerste afspraak. Deze afspraak is bij je thuis om kennis te maken met jouw kat. Tijdens het bezoek krijgen we al een goede eerste indruk van je lieve vriend/vriendin. Voor jou als eigenaar is er dan ook de tijd om in alle rust alle vragen die je wilt stellen te kunnen stellen. Daar nemen we ook echt de tijd voor want je wil tenslotte weten wie, waar en hoe er voor je lieverd wordt gezorgd. Dat snappen we helemaal, wij zouden ook niet voor minder dan het allerbeste gaan voor onze dieren!

Als je besloten hebt om van onze diensten gebruik te maken, vragen we je om het reserveringsformulier in te vullen en toe te sturen. Pas als er een bevestiging van onze kant is verstuurd, is de reservering definitief. Op dat moment gelden ook onze algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor een kattenoppas aan huis?

Een kat is nu eenmaal thuis het meest op zijn of haar gemak. Hier speelt onze kattenopvang in door bij u thuis te komen, om op te passen of om te helpen met medicatie of gedragsproblemen.

Voordelen:

  1. Je kat kan in zijn eigen gekende en veilige omgeving verblijven.
  2. Je kat ervaart veel minder stress dan wanneer hij op een voor hem/haar vreemde plek is.
  3. Je kat kan gebruik maken van al zijn eigen knusse leuke plekken.
  4. Jij kan in samenspraak beslissen met Nikita wat er belangrijk is voor je kat.
  5. De benodigdheden van je kat worden dagelijks ververst en aangevuld.
  6. Is er nog iets waarmee rekening gehouden moet worden? Dat is zeker bespreekbaar.

Na het huisbezoek houden wij je via whatsapp op de hoogte hoe het gaat met je lieverd en krijg je een korte update inclusief foto’s en filmpjes.

Wij zijn 7 dagen in de week en tijdens alle feestdagen en schoolvakanties beschikbaar.

Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.