Hondenuitlaatservice Pandora

Hoe werkt het?

Heb je interesse in onze hondenuitlaatservice vul dan het contactformulier op de site in. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een eerste afspraak. Deze afspraak is meestal op neutraal terrein om kennis te maken met jouw hond. Tijdens de wandeling krijgen we al een goede eerste indruk van je lieve vriend en zien we  ook hoe de honden op elkaar reageren. Voor jou als eigenaar is er dan ook de tijd om in alle rust alle vragen die je wilt stellen te kunnen stellen. Daar nemen we ook echt de tijd voor want je wil tenslotte weten wie, waar en hoe er voor je trouwe viervoeter(s) wordt gezorgd tijdens de wandeling. Dat snappen we helemaal, wij zouden ook niet voor minder dan het allerbeste gaan voor onze dieren!

Als je besloten hebt om van onze diensten gebruik te maken, vragen we je om het reserveringsformulier in te vullen en toe te sturen. Pas als er een bevestiging van onze kant is verstuurd, is de reservering definitief. Op dat moment gelden ook onze algemene voorwaarden.

De honden gaan op vaste dagen mee, zodat het roedeltje rustig en stabiel is, je sluit daarvoor een abonnement bij ons af. Met een abonnement ben je dus altijd zeker van je plek in de uitlaat.

Honden die incidenteel uitgelaten moeten worden laten we apart uit, hiervoor gebruiken we 5 en/of 10 rittenkaarten. Met rittenkaarten ben je niet verzekerd van een plek in de uitlaat, dat is altijd op basis van beschikbaarheid.

Na de uitlaatronde houden wij je via whatsapp op de hoogte van de avonturen van je lieverd en krijg je een korte update inclusief foto’s en filmpjes.

Ophalen en thuisbrengen

De honden worden thuis opgehaald en teruggebracht. We proberen de honden natuurlijk zo schoon mogelijk weer thuis af te leveren maar dat lukt niet altijd.🤔

De wandeling

We wandelen voornamelijk in Buitenschot. Er is daar lekker veel ruimte om met een roedel van 3 honden rustig te kunnen lopen. Er zijn voldoende zwemplekken en er is veel te snuffelen. Bij ons geen wilde spelletjes of ‘onbekende’ honden. Wel een flinke wandeling waar vooral veel gesnuffeld kan worden. Snuffelen en sociaal contact vinden wij heel belangrijk.

We lopen ook in de Plesmanhoek op het omheinde veld, voornamelijk met honden die om wat voor reden niet los kunnen lopen. Voor honden die om wat voor reden dan ook, absoluut niet met andere honden kunnen, is er de mogelijkheid om naar een afgesloten veld te gaan, hiervoor gelden dan wel andere tarieven.

Omdat we met een kleine roedel lopen zijn de tijden in overleg te bepalen.

Kan ik ook mijn pup ook aanmelden voor de uitlaatservice?

Jazeker dat is zelfs een zeer verstandige keuze. Als de pup volledig is ingeënt kan hij/zij al mee. Een pup moet in de eerste maanden van zijn of haar leven socialiseren. Zo wordt de een vertrouwde en bekende plek voor je pup. Voor puppy`s is zo’n uitlaatronde wel intensiever. We houden rekening met de pup wat zij of hij aan kan en zorgen ervoor dat ze een juiste balans hebben van activiteit en rust.

Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.